Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

AMSTERDAM WHITE
AMSTERDAM WHITE
19 278 Ft

AMSTERDAM WHITE

AMSTERDAM WHITE
AMSTERDAM WHITE

Stílus és elegancia

Az "Amsterdam Kőhatású Burkolat" egy lenyűgöző választás minden olyan tér számára, ahol a természetes kő textúráját és eleganciáját keresed anélkül, hogy a valódi kő anyagának költségeivel és komplexitásával kellene foglalkozni. Ez a burkolat az otthonod vagy üzleted modern megjelenését és a kő karakterisztikáját kombinálja, mindezt kivételes minőségben.

Főbb jellemzők:

-Kőhatás és Textúra:

Az "Amsterdam White" burkolata a kőzetek lenyűgöző megjelenését és textúráját hűen utánozza. A burkolat felülete élethű mintázatokkal, erezetekkel és árnyalatokkal rendelkezik, így valóságos kőburkolat illúzióját kelti.

-Könnyű telepítés:

Mivel kerámia alapú burkolat, könnyen telepíthető. Az egyes csempék vagy járólapok pontosan illeszthetők egymáshoz, így gyorsan és egyszerűen hozhatsz létre egy kőhatású burkolatot.

-Tartósság és Ellenállóság:

Az "Amsterdam White" burkolata rendkívül ellenálló a kopás, sérülések és fakulás ellen. Hosszú távon megőrzi a megjelenését, ami ideálissá teszi nagy forgalmú területek és nedves környezetek számára.

-Könnyen karbantartható:

A burkolat könnyen tisztítható, és csak minimális karbantartást igényel. Egyszerűen töröld le a felületet egy nedves ronggyal vagy enyhe tisztítószerrel, hogy mindig tiszta és ragyogó maradjon.

 

Az "Amsterdam" Kőhatású Burkolatával olyan tér alakítható ki, amely magával ragadó és elegáns. Az otthonod vagy üzleted modern és természetes megjelenését kombinálva, mindezt egy praktikus és hosszú élettartamú burkolattal. Válaszd az Amsterdam burkolatot, és hozd meg az otthonod vagy üzleted számára a természetes kőzetek időtlen eleganciáját!

19 278 Ft
Részletek

Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Szatén Polírozott, Csúszásmentes

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 1db ( 1,44m2)

Adatok
Cikkszám
S1001