Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Ingyenes szakmai felmérés

Szakmai Felmérés

Az ingyenes szakmai felmérés lehetőséget biztosít arra, hogy Önnek a lehető legteljesebb és legprecízebb információkat nyújtsuk burkolási projektjéről és otthonáról. Szakértő csapatunk segít Önnek minden lépésben, hogy a végeredmény tökéletes legyen otthonában vagy üzletében.

Felmérési Tartalom:

Az ingyenes szakmai felmérés a következő fontos elemekre terjed ki:

 1. Méretek Felmérése:
  Szakértőink részletesen felmérik a burkolni kívánt terület méreteit, hogy pontos információkat szolgáltassanak a szükséges anyagmennyiségről és a költségekről.

 2. Felület Vizsgálata:
  Az aktuális felület állapotának alapos vizsgálata, beleértve a jelenlegi burkolatot(vagy beton), az esetleges problémákat, és az alapfelület készültségét.

 3. Munkafolyamatok Tanácsadása:
  Szakértőink részletesen bemutatják a lehetséges munkafolyamatokat, a projekt különböző szakaszait és azok időbeli terjedelmét. Ez segít Önnek a burkolási folyamat teljes körű megértésében.

 4. Anyagkiválasztás Tanácsadás:
  A projekt típusának és igényeinek megfelelően szakértőink tanácsokat adnak az ideális burkolatokról és kiegészítő anyagokról. Az anyagok minősége és stílusa is figyelembe van véve.

Miért Válassza Szolgáltatásainkat?

 • Szakértelem: Tapasztalt és szakértő csapatunk segítségével biztos lehet abban, hogy projektje profi kezekben van.
 • Minőség: Kínálatunkban csak a legmagasabb minőségű burkolatok és kiegészítő anyagok szerepelnek, hogy hosszú távon is elégedett legyen az eredménnyel.
 • Ingyenes Felmérés: Amennyiben a burkolatokat és az anyagokat tőlünk vásárolja meg, a szakmai felmérés díjmentesen elérhető.

Hogyan Kérheti a Szakmai Felmérést?

 1. Vásároljon Tőlünk: Böngéssze kínálatunkat és válassza ki a megfelelő burkolatokat és anyagokat a projektjéhez.
 2. Igényelje a Felmérést: Amint a vásárlás megtörtént, vagy vásárlás előtt áll. Igényelje az ingyenes szakmai felmérést a megfelelő űrlap kitöltésével vagy lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.
 3. Szakértőink a Segítségére: Szakértőink felkeresik Önt a megadott időpontban, és részletesen átbeszélik a projekt részleteit, valamint segítenek a tervezésben és anyagok kiválasztásában.

 

Szakmai Felmérés Díja és Levonhatóság:

A szakmai felmérés díja 25,000 Ft+ÁFA. Ez a díj azonban levonható a tőlünk történő vásárlás végösszegéből, amennyiben a burkolatokat és az anyagokat nálunk vásárolja meg. Ezáltal az ingyenes szakmai felmérés szolgáltatás teljes mértékben díjmentesé válik.

 

Tekintse meg kínálatunkat és lépjen velünk kapcsolatba ma, hogy elkezdje álmai burkolatprojektjét!

 

 

 Kérj INGYENES tanácsadást!