Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

TUCAN
TUCAN
9 760 Ft

TUCAN

TUCAN
TUCAN

A Kedvenc és Kreatív Megoldás

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja a "Tucan (Hexa)" porcelán burkolatot, amely a legkedveltebb és legkreatívabb választás otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan teheti egyedivé és izgalmassá belső terét a "Tucan (Hexa)" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Kreatív Mintázatok

Az "Tucan (Hexa)" porcelán burkolat lenyűgöző kreatív mintázataival azonnal magával ragadja. A hexagonális csempék és a játékos geometriai motívumok egyedi megjelenést kölcsönöznek a térnek.

- Kedvesség és Játékosság

Az "Tucan (Hexa)" burkolat összehozza a kedvességet és a játékosságot. A színes és vidám design egy mosolyt csal az arcokra, és egyedi hangulatot teremt.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Tucan (Hexa)" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Egyedi Stílus

Az "Tucan (Hexa)" porcelán burkolat egy egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Alkalmas olyan helyiségekhez, ahol a kreativitás és az egyediség kiemelkedő fontosságú.

- Méretválaszték

Az "Tucan (Hexa)" porcelán burkolat egy méretben elérhető 23x27cm

- Könnyű Karbantartás

Az "Tucan (Hexa)" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a "Tucan (Hexa)" Burkolatot!

Az "Tucan (Hexa)" porcelán burkolat az egyik legkedveltebb és legkreatívabb választás azoknak, akik szeretnék egyedivé tenni otthonuk vagy vállalkozásuk belső tereit. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a vidám és egyedi burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Tucan (Hexa)" burkolat varázslatát. Kérjen egyed ajánlatot még ma!

9 760 Ft
Részletek
Méret: 23x27cm
Anyaga: Porcelán
Ajánlott: falra-padlóra
Fagyáló: igen


Csomagolás:
1 doboz = 16db (0,75m2)
Adatok
Cikkszám
C1018