Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

TRIBU
TRIBU
20 955 Ft

TRIBU

TRIBU
TRIBU
TRIBU

Kreatív Mintázatok és Vad Szépség

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja a "Tribu (Hexa)" porcelán burkolatot, amely kreatív mintázatokat és vad szépséget hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Tribu (Hexa)" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Kreatív Mintázatok

Az "Tribu (Hexa)" porcelán burkolat lenyűgöző kreatív mintázataival azonnal magával ragadja. A hexagonális csempék és a vad természet inspirálta dizájn egyedi megjelenést kölcsönöznek a térnek.

- Vad Kék Szépség

Az "Tribu (Hexa)" burkolat ábrázolja a vadon szépségét és varázsát. A természetes színek és a mintázatok által teremtett hangulat szinte azonnal egy utazásra invitál.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Tribu (Hexa)" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Egyedi Stílus

Az "Tribu (Hexa)" porcelán burkolat egy egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Alkalmas olyan helyiségekhez, ahol a természetes szépség és a kreativitás kiemelkedő fontosságú.

- Méretválaszték

Az "Tribu (Hexa)" porcelán burkolat egy méretben elérhető 23x27cm.

 

Válassza az "Tribu (Hexa)" Burkolatot!

Az "Tribu (Hexa)" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a kreatív mintázatokat és a vad szépséget keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a lenyűgöző burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az "Tribu (Hexa)" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot, még ma!

20 955 Ft
Részletek
Méret: 23x27cm
Anyaga: Porcelán
Ajánlott: falra-padlóra
Fagyáló: igen


Csomagolás:
1 doboz = 16db (0,75m2)
Adatok
Cikkszám
C1017