Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Syrac
Syrac
13 700 Ft

Syrac

Syrac
Syrac
Syrac
Syrac

Különleges Elegancia és Kifinomultság

A Nuka burkolat büszkén bemutatja a "Syrac" porcelán burkolatot, amely különleges eleganciát és kifinomultságot hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Syrac" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Különleges Elegancia

Az "Syrac" porcelán burkolat lenyűgöző megjelenésével azonnal magával ragadja. A különleges textúra és a színválaszték egyedi eleganciát teremt.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Syrac" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Kifinomultság és Egyediség

Az "Syrac" porcelán burkolat kifinomultságot és egyediséget sugall. Alkalmas olyan helyiségekhez, ahol a luxus és az exkluzivitás a fő szempont.

- Méretválaszték

Az "Syrac" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az "Syrac" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a "Syrac" Burkolatot

Az "Syrac" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a különleges eleganciát és a kifinomultságot keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel az egyedi burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Syrac" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot!

13 700 Ft
Részletek

Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott,Matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
59,5x59,5cm - 1 doboz= 4db ( 1,42m2)
75x75cm - 1 doboz= 3db ( 1,69m2)
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)

Adatok
Cikkszám
M1022