Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Rosa Persia
Rosa Persia
18 000 Ft

Rosa Persia

Rosa Persia
Rosa Persia
Rosa Persia
Rosa Persia
Rosa Persia

Elegancia és Megnyugtató Rózsaszín Bűvölet

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja a "Rosa Persia" porcelán burkolatot, amely eleganciát és megnyugtató rózsaszín bűvöletet hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Rosa Persia" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Szürke Rózsa Bűvölet

Az "Rosa Persia" porcelán burkolat egyedi Szürke rózsa árnyalatával és finoman texturált felületével azonnal magával ragadja. A szürke-fehér színválaszték megnyugtató és szemet gyönyörködtető.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Rosa Persia" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Megnyugtató Hangulat

Az "Rosa Persia" porcelán burkolat egy megnyugtató és romantikus hangulatot teremt bármely belső térben. Ideális választás hálószobákba, nappalikba vagy olyan helyiségekbe, ahol a pihenés kiemelkedő fontosságú.

- Méretválaszték

Az "Rosa Persia" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az "Rosa Persia" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a "Rosa Persia" Burkolatot!

Az "Rosa Persia" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik az eleganciát és a rózsaszín bűvöletet keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a bájos burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Rosa Persia" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot!

18 000 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1021