Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

ONIX GYÖNGY
ONIX GYÖNGY
16 500 Ft

ONIX GYÖNGY

ONIX GYÖNGY
ONIX GYÖNGY
ONIX GYÖNGY

Modern Elegancia és Gyöngy Varázslat

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az "Onix Gyöngy" porcelán burkolatot, amely modern eleganciát és szürke varázslatot hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az "Onix Gyöngy" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Modern Elegancia

Az "Onix Gyöngy" porcelán burkolat letisztult és modern megjelenésével azonnal magával ragadja. A szürke színválaszték és a finoman texturált felület eleganciát sugall.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Onix Gryöngy" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Varázslatos Szürke Hangulat

Az "Onix Gyöngy" porcelán burkolat egy varázslatos szürke hangulatot teremt bármely belső térben. Alkalmas a minimalista és a modern stílusú enteriőrökhoz egyaránt.

- Méretválaszték

Az "Onix Gyöngy" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az "Onix Gyöngy" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza az "Onix Gyöngy" Burkolatot

Az "Onix Gyöngy" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a modern eleganciát és a szürke varázslatot keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a csodálatos burkolattal!

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az "Onix Gyöngy" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot még ma!

16 500 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1014