Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

ONIX BEIGE
ONIX BEIGE
16 700 Ft

ONIX BEIGE

ONIX BEIGE
ONIX BEIGE
ONIX BEIGE

Természetes Szépség és Elegancia

 A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az "Onix Beige" porcelán burkolatot, amely természetes szépséget és eleganciát hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az "Onix Beige" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Természetes Szépség

Az "Onix Beige" porcelán burkolat egy természetes kőhatást kölcsönöz a térnek. A beige színválaszték és a finoman texturált felület együtt a természet szépségét idézik meg.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Onix Beige" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Elegancia és Stílus

Az "Onix Beige" porcelán burkolat eleganciát és stílust sugall. Alkalmas bármely belső térhez, és a klasszikus és modern stílusú enteriőrökkel is jól harmonizál.

- Méretválaszték

Az "Onix Beige" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az "Onix Beige" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza az "Onix Beige" Burkolatot!

Az "Onix Beige" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a természetes szépséget és az eleganciát keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a csodálatos burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az "Onix Beige" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot,még ma!

16 700 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1013