Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Melbourne

Melbourne
Melbourne
Melbourne

Modern Elegancia és Városi Stílus

A Nuka burkolat büszkén bemutatja a "Melbourne" porcelán burkolatot, amely modern eleganciát és városi stílust hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Melbourne" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Modern Elegancia

A "Melbourne" porcelán burkolat letisztult és modern megjelenésével azonnal magával ragadja. A városi stílus és a neutrális színválaszték együtt eleganciát és letisztultságot sugallnak.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. A "Melbourne" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Városi Stílus

A "Melbourne" porcelán burkolat egy városi stílust tükröz, ami különösen alkalmas városi lakásokhoz vagy modern belső terekhez. Hangsúlyozza a minimalizmust és a letisztult dizájnt.

- Méretválaszték

A "Melbourne" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

A "Melbourne" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a "Melbourne" Burkolatot!

A "Melbourne" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a modern eleganciát és a városi stílust keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a letisztult és elegáns burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Melbourne" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot, még ma!

Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott,Matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1012
Tömeg
33 kg/m2