Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

MAGNUM WHITE
MAGNUM WHITE
14 600 Ft

MAGNUM WHITE

MAGNUM WHITE
MAGNUM WHITE

Elegancia és Tisztaság

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja a "Magnum White" porcelán burkolatot, amely eleganciát és tisztaságot hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Magnum White" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Fehér Elegancia

A "Magnum White" porcelán burkolat letisztult fehér színével azonnal magával ragadja. A minimalista és stílusos megjelenésű burkolat tisztaságot és frissességet sugároz.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. A "Magnum White" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Sokoldalúság

A "Magnum White" burkolat sokoldalúan alkalmazható. Alkalmas modern és klasszikus stílusú belső terekhez egyaránt, és könnyen kombinálható más színekkel és mintákkal.

- Méretválaszték

A "Magnum White" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

A "Magnum White" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a "Magnum White" Burkolatot

A "Magnum White" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik az egyszerűséget és az eleganciát keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a stílusos és letisztult burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Magnum White" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot még ma!

14 600 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
29,5x90cm - 1 doboz= 6db ( 1,59m2)
59,5x59,5cm - 1 doboz= 4db ( 1,42m2)
Adatok
Cikkszám
S1031