Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

MAGNUM WHITE DECOR
MAGNUM WHITE DECOR

MAGNUM WHITE DECOR

MAGNUM WHITE DECOR
MAGNUM WHITE DECOR
Elegancia és Tisztaság
A Nuka Burkolat büszkén bemutatja a "Magnum White" burkolatot, amely eleganciát és tisztaságot hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Magnum White" burkolattal.

Termékjellemzők:
- Fehér Elegancia
A "Magnum White" burkolat letisztult fehér színével azonnal magával ragadja. A minimalista és stílusos megjelenésű burkolat tisztaságot és frissességet sugároz.

- Kiváló Minőség
A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. A "Magnum White" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Sokoldalúság
A "Magnum White" burkolat sokoldalúan alkalmazható. Alkalmas modern és klasszikus stílusú belső terekhez egyaránt, és könnyen kombinálható más színekkel és mintákkal.

- Méretválaszték
A "Magnum White" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás
A "Magnum White" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a "Magnum White" Burkolatot
A "Magnum White" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik az egyszerűséget és az eleganciát keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a stílusos és letisztult burkolattal!Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Magnum White" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot még ma!
Részletek
Anyaga: Fehér agyag
Fagyálló: igen
Felülete: Matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú

Csomagolás:
29,5x90cm - 1 doboz= 5db ( 1,33m2)
Adatok
Cikkszám
S1032