Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

LILAC
LILAC
19 000 Ft

LILAC

LILAC
LILAC
LILAC
LILAC

 

Frissesség és Szépség a Lilával

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja a "Lilac" porcelán burkolatot, amely frissességet és szépséget hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Lilac" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Friss Szín

A "Lilac" porcelán burkolat gyönyörű fehér-lilaszínével és tiszta megjelenésével egyedi frissességet hoz a térbe. Ez a színválasztás különleges hangulatot teremt.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. A "Lilac" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Friss és Megnyugtató Hangulat

A "Lilac" porcelán burkolat egy friss és megnyugtató hangulatot teremt bármely belső térben. Ideális választás hálószobákba, fürdőszobákba vagy bármely helyiségbe, ahol nyugodt légkört szeretnél teremteni.

- Méretválaszték

A "Lilac" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

A "Lilac" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. A szépség mindig megmarad.

Válassza a "Lilac" Burkolatot!

A "Lilac" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a frissességet és a szépséget keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a gyönyörű burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Lilac" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot még ma!

19 000 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1011