Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

KAIROS GREY DECOR
KAIROS GREY DECOR

KAIROS GREY DECOR

Időtlen Elegancia és Kifinomultság

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja a "Kairos Grey" porcelán burkolatot, amely időtlen eleganciát és kifinomultságot hoz otthonok és üzletek térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Kairos Grey" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Időtlen Elegancia

Az "Kairos Grey" porcelán burkolat letisztult megjelenésével azonnal magával ragadja. A szürke színválaszték és a sima felület időtlen eleganciát sugall.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Kairos Grey" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Kifinomultság és Stílus

Az "Kairos Grey" porcelán burkolat kifinomultságot és stílust sugall. Alkalmas bármely belső térhez, és a klasszikus és modern stílusú enteriőrökkel is jól harmonizál.

- Méretválaszték

Az "Kairos Grey" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az "Kairos Grey" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a "Kairos Grey" Burkolatot!

Az "Kairos Grey" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik az időtlen eleganciát és a kifinomultságot keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a stílusos burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Kairos Grey" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot!

Részletek

Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú

Csomagolás:

29,5x90cm -1 doboz= 5 darab (1,33m2)
59,5x119,2cm - 1doboz = 2db (1,42m2)

Adatok
Cikkszám
S1022