Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Jurassic
Jurassic
20 000 Ft

Jurassic

Jurassic
Jurassic
Jurassic
Jurassic
Jurassic
Jurassic

Időtlen Elegancia és Luxus Hangulat

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja a "Jurassic Lux" porcelán burkolatot, amely az időtlen eleganciát és a luxus hangulatot hozza otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a "Jurassic Lux" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Időtlen Elegancia

A "Jurassic Lux" porcelán burkolat kifinomult megjelenésével azonnal magával ragadja. Az elegáns színválaszték és a gazdagon díszített mintázat együtt egy időtlen eleganciát teremtenek, ami örökkévaló.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. A "Jurassic Lux" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Luxus Hangulat

A "Jurassic Lux" porcelán burkolat a luxust és a gazdagságot sugallja. Bármilyen belső térben lenyűgöző luxus hangulatot teremt, és kiemeli a helyiség exkluzivitását.

- A "Jurassic Lux" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

A "Jurassic Lux" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a "Jurassic Lux" Burkolatot

A "Jurassic Lux" porcelán burkolat azoknak, akik az időtlen eleganciát és a luxust keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a lenyűgöző burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a "Jurassic Lux" burkolat varázslatát. Kérjen ajánlatot, és legyen Öné a legszebb otthonok egyike!

20 000 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott,Matt,Grip(csúszásmentes)

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1010