Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Invisible Grey
Invisible Grey
20 500 Ft

Invisible Grey

Invisible Grey
Invisible Grey
Invisible Grey

Láthatatlan Elegancia és Modern Stílus

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az "Invisible Grey" porcelán burkolatot, amely a láthatatlan eleganciát és a modern stílust hozza az otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az "Invisible Grey" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Láthatatlan Elegancia

Az "Invisible Grey" porcelán burkolat egyedi és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a térnek. A lágy szürke szín és a diszkrét mintázat egyedülálló eleganciát sugall, miközben visszafogott marad.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Invisible Grey" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Modern Stílus

Az "Invisible Grey" porcelán burkolat egy modern megközelítéssel rendelkezik, amely a letisztultságot és a letisztult stílust hangsúlyozza. Bármilyen belső térben harmonizál és modern atmoszférát teremt.

- Méretválaszték

Az "Invisible Grey" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az "Invisible Grey" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza az "Invisible Grey" Burkolatot!

Az "Invisible Grey" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik egyediséget és modern stílust keresnek otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel az innovatív burkolattal!

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az "Invisible Grey" burkolat varázslatát. Kérjen mintadarabot, hogy személyesen is meggyőződhessen a minőségről és a stílusról, amit ez a burkolat kínál.

20 500 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1009