Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

INDONESIA
INDONESIA
21 717 Ft

INDONESIA

INDONESIA
INDONESIA

Kreatív Mintázatok és Tropikális Báj

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az "Indonesia (Hexa)" porcelán burkolatot, amely kreatív mintázatokat és tropikális bájt hoz otthonok és üzletek térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az "Indonesia (Hexa)" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Kreatív Mintázatok

Az "Indonesia (Hexa)" porcelán burkolat lenyűgöző kreatív mintázataival azonnal magával ragadja. A hexagonális csempék egzotikus és egyedi megjelenést kölcsönöznek a térnek.

- Tropikális Báj

Az "Indonesia (Hexa)" burkolat ábrázolja a tropikális szépséget és bájt. A természetes motívumok és a színpaletta azonnal elrepít egy trópusi paradicsomba.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Indonesia (Hexa)" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Egyedi Stílus

Az "Indonesia (Hexa)" porcelán burkolat egy egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Alkalmas olyan helyiségekhez, ahol a trópusi hangulat és a kreativitás kiemelkedő fontosságú.

- Méretválaszték

Az "Indonesia (Hexa)" porcelán burkolat egyféle 23x27cm méretben elérhető

- Könnyű Karbantartás

Az "Indonesia (Hexa)" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza az "Indonesia (Hexa)" Burkolatot

Az "Indonesia (Hexa)" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a kreatív mintázatokat és a tropikális bájt keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel az exotikus burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az "Indonesia (Hexa)" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot most!

21 717 Ft
Részletek
Méret: 23x27cm
Anyaga: Porcelán
Ajánlott: falra-padlóra
Fagyáló: igen


Csomagolás:
1 doboz = 16db (0,75m2)
Adatok
Cikkszám
C1008