Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

HERMES STEEL DECOR
HERMES STEEL DECOR

HERMES STEEL DECOR

 

Elegánsan stílusos

A "Hermes" egy burkolatkollekció, amely stílust és minőséget hoz az otthonodba vagy kereskedelmi térbe. A Hermes kollekció kiváló minőségű csempe és járólap, amelyek széles választékát kínálja a különböző stílusú és tervezési igények kielégítésére. Itt van néhány kulcsfontosságú jellemző, amelyek a Hermes burkolatait kiemelik:

-Kiváló minőség:

A "Hermes" burkolatok magas minőségű anyagokból készülnek, és alapos minőségellenőrzésen mennek keresztül. Ez biztosítja a tartósságot és az esztétikus megjelenést.

-Stílus és sokszínűség: 

Különböző dizájnokat kínál, beleértve a modern, klasszikus és hagyományos stílusokat. Ezek a burkolatok lehetővé teszik a tér egyediségének kiemelését és stílusos megjelenését.

-Könnyű karbantarthatóság:

A burkolatok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így hosszú távon megőrzik szépségüket.

-Környezetbarát megoldások: 

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt, és számos környezetbarát technológia alkalmazásával készült burkolatokat segítünk az otthonukba juttatni.

 

A "Hermes" kollekció kiváló választás lehet, ha minőségi és stílusos burkolatra van szükséged otthonod vagy üzleted számára. Elegáns megjelenésük és sokszínű dizájnjaik miatt alkalmazhatod őket konyhában, fürdőszobában, nappaliban vagy bármely más helyiségben. 

Részletek

Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú

Csomagolás:
59,5x119,2cm - 1 doboz= 2db ( 1,42m

Adatok
Cikkszám
S1018