Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Exotic
Exotic
21 590 Ft

Exotic

Exotic
Exotic

Kreatív Mintázatok és Egyedi Stílus

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az "Exotic (Hexa)" porcelán burkolatot, amely kreatív mintázatokat és egyedi stílust hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az "Exotic (Hexa)" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Kreatív Mintázatok

Az "Exotic (Hexa)" porcelán burkolat lenyűgöző kreatív mintázataival azonnal magával ragadja. A különleges hexagonális formájú csempék egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöznek a térnek.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Exotic (Hexa)" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Egyedi Stílus

Az "Exotic (Hexa)" porcelán burkolat egy egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Alkalmas olyan helyiségekhez, ahol a kreativitás és a design kiemelkedő fontosságú.

- Méretválaszték

Az "Exotic (Hexa)" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az "Exotic (Hexa)" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza az "Exotic (Hexa)" Burkolatot

Az "Exotic (Hexa)" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a kreatív mintázatokat és az egyedi stílust keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a lenyűgöző burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az "Exotic (Hexa)" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot még ma!

21 590 Ft
Részletek
Méret: 23x27cm
Anyaga: Porcelán
Ajánlott: falra-padlóra
Fagyáló: igen


Csomagolás:
1 doboz = 16db (0,75m2)
Adatok
Cikkszám
C1005