Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Calacatta Borghini
Calacatta Borghini
18 000 Ft

Calacatta Borghini

Calacatta Borghini
Calacatta Borghini
Calacatta Borghini

Calacatta Borghini Porcelán Burkolat - Elegancia és Luxus Márvány Hatásban

A Nuka Burkolat örömmel bemutatja a Calacatta Borghini porcelán burkolatot, amely kivételes eleganciát és luxust hoz otthonok és üzlet-térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a Calacatta Borghini burkolattal.

Termékjellemzők:

- Márvány Hatás

A Calacatta Borghini porcelán burkolat egy olyan kivételes márvány hatást kölcsönöz a térnek, amely azonnal eleganciát és stílust ad. A fehér színű alap és a szürkés-barnás erezetek lenyűgözően harmonizálnak, és luxus érzést teremtenek.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. A Calacatta Borghini burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Méretválaszték

A Calacatta Borghini porcelán burkolat több méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon bármely területhez.

- Modern és Klasszikus Stílus

Ez a burkolat modern és klasszikus stílusú belső terekhez is tökéletesen illeszkedik. Használhatja nappaliban, konyhában, fürdőszobában vagy bármely más helyiségben.

- Könnyű Karbantartás

A Calacatta Borghini burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a Calacatta Borghini Burkolatot!

A Calacatta Borghini porcelán burkolat azoknak, akik a márvány szépségét és a luxust szeretnék otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a lenyűgöző burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a Calacatta Borghini burkolatának varázslatát. Kérjen ajánlatot, és legyen Öné a spanyol préium életérzés!

18 000 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1007