Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Calacatta Black
Calacatta Black
17 000 Ft

Calacatta Black

Calacatta Black
Calacatta Black
Calacatta Black
Calacatta Black

Calacatta Black Porcelán Burkolat - Elegancia és Luxus Márvány Hatásban

A Nuka Burkolat örömmel bemutatja a Calacatta Black porcelán burkolatot, amely kivételes eleganciát és luxust hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre a Calacatta Black burkolattal.

Termékjellemzők:

-  Márvány Hatás

A Calacatta Black porcelán burkolat egy olyan kivételes márvány hatást kölcsönöz a térnek, amely azonnal eleganciát és stílust ad. A fekete és fehér színek kontrasztja lenyűgöző és figyelemfelkeltő.

-  Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. A Calacatta Black burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

-  Méretválaszték

A Calacatta Black porcelán burkolat több méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon bármely területhez.

-  Modern és Klasszikus Stílus

Ez a burkolat modern és klasszikus stílusú belső terekhez is tökéletesen illeszkedik. Használhatja nappaliban, konyhában, fürdőszobában vagy bármely más helyiségben.

-  Könnyű Karbantartás

A Calacatta Black burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza a Calacatta Black Burkolatot!

A Calacatta Black porcelán burkolat azoknak, akik a márvány szépségét és a luxust szeretnék otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a lenyűgöző burkolattal!

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről a Calacatta Black burkolatának varázslatát. Kérjen ajánlatot, és élvezze otthonában az új stílust.

17 000 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott, Matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
59,5x59,5cm - 1 doboz= 4db ( 1,42m2)
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1006