Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Atlantis Gold
Atlantis Gold
13 500 Ft

Atlantis Gold

Atlantis Gold
Atlantis Gold
Atlantis Gold
Atlantis Gold

Az Atlantis Gold Porcelán Burkolat - Luxus és Elegancia Csodálatos Aranyban

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az Atlantis Gold porcelán burkolatot, amely a luxust és az eleganciát hozza az otthonok és üzletekbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az Atlantis Gold burkolattal.

Termékjellemzők:

- Arany Ragyogás

Az Atlantis Gold porcelán burkolat lenyűgöző arany színével és különleges fényezésével azonnal luxus érzést teremt a térben. Ez a burkolat kifejezi a prémium stílust és a gazdagságot.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az Atlantis Gold burkolatok hosszú éveken át megőrzik ragyogásukat.

- Méretválaszték

Az Atlantis Gold porcelán burkolat több méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az Atlantis Gold burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

- Luxus Stílus

Az Atlantis Gold porcelán burkolat a luxus és az elegancia szimbóluma. Ideális választás azoknak, akik egy exkluzív és magával ragadó megjelenést kívánnak teremteni otthonukban vagy vállalkozásukban.

Válassza az Atlantis Gold Burkolatot!

Az Atlantis Gold porcelán burkolat azoknak, akik elkötelezték magukat a luxus és az elegancia mellett. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a lenyűgöző arany burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az Atlantis Gold burkolatának varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot és varázsolja Gold hatsba az otthonát!

13 500 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott, Matt, Fényes

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
59,5x59,5cm - 1 doboz= 4db ( 1,42m2)
75x75cm - 1 doboz= 3db ( 1,69m2)
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1005