Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Atlantis
Atlantis
9 790 Ft

Atlantis

Atlantis
Atlantis

Az Atlantis Porcelán Burkolat - Merüljön el a Luxus Világában


Üdvözöljük Nuka Burkolatnál, ahol a prémium burkolatokkal a luxust és a stílust kínáljuk otthonok és üzletek számára. Most bemutatjuk az Atlantis porcelán burkolatot, amelynek lenyűgöző mintázata és minősége új dimenziót ad bármely térnek.

Termékjellemzők:


- Egyedülálló Mintázat
Az Atlantis porcelán burkolat egyedi és lenyűgöző mintázatával azonnal elvarázsolja az embert. Az óceán hullámai, a kavargó színek és a mély színárnyalatok olyan érzést keltenek, mintha valóban egy luxus üdülőhelyen lenne.

- Magas Minőség
A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, így tartós és ellenálló a kopásnak. Az Atlantis burkolatok hosszú évtizedekig szolgálják majd Önt.

- Méretválaszték
Az Atlantis porcelán burkolat több méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Legyen szó kisebb vagy nagyobb területről, megtalálja a tökéletes méretet.

- Egyedi Tengeri Hangulat
Az Atlantis burkolatokkal otthona vagy üzlete egy olyan helyiséggé válik, ahol mindig érezheti a tengeri szellőt és a nyugalmat. A tengeri hangulatot bárhová magával viheti.

- Könnyű Karbantartás
Az Atlantis burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így nem kell aggódnia a hosszú távú karbantartás miatt. A burkolatok mindig ragyogóak és frissek maradnak.

Válassza az Atlantis Burkolatot!


Az Atlantis porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik egyedülálló és luxus környezetet kívánnak létrehozni otthonukban vagy vállalkozásukban. Hagyja, hogy az óceán szépsége és a lenyűgöző mintázat inspirálja Önt!

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az Atlantis burkolatának varázslatát. Látogasson el bemutatótermünkbe, hogy személyesen is meggyőződhessen a minőségről és a stílusról, amit ez a burkolat kínál.

9 790 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
59,5x59,5cm - 1 doboz= 4db ( 1,42m2)
Adatok
Cikkszám
M1004