Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Aral white
Aral white
9 790 Ft

Aral white

Aral white
Aral white
Aral white
Aral white

Az Aral White Porcelán Burkolat - Tiszta Elegancia és Modern Stílus

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az Aral White porcelán burkolatot, amely tiszta eleganciát és modern stílust hoz az otthonok és üzletek térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az Aral White burkolattal.

Termékjellemzők:

- Modern Elegancia

Az Aral White porcelán burkolat egy modern és minimalista megközelítéssel rendelkezik, amely azonnal tiszta eleganciát és frissességet kölcsönöz a térnek. A fehér szín és a letisztult design bármilyen stílusú belső térhez illeszkedik.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az Aral White burkolatok éveken át megőrzik szépségüket.

- Méretválaszték

Az Aral White porcelán burkolat több méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az Aral White burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

- Sokoldalúság

Az Aral White porcelán burkolat alkalmas padlóra és falra is. Használhatja őket nappaliban, konyhában, fürdőszobában vagy bármely más helyiségben, hogy csodás teret varázsoljon.

Válassza az Aral White Burkolatot!

Az Aral White porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik egy letisztult és modern megjelenést keresnek otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel az elegáns burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az Aral White burkolatának varázslatát. Kérjen ajánlatot, és legyen Öné ez a csodálatos burkolat

9 790 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
59,5x59,5cm - 1 doboz= 4db ( 1,42m2)
75x75cm - 1 doboz= 3db ( 1,69m2)
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1003