Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Angel
Angel
21 000 Ft

Angel

Angel
Angel

Tiszta Szépség és Stílus


Üdvözöljük Nuka Burkolatnál, ahol a luxus és az elegancia találkozik a praktikussággal. Bemutatjuk az Angel fehér porcelán burkolatot, amely a tiszta szépséget és a stílust ötvözi, hogy otthonában vagy üzletében egyedi atmoszférát teremtsen.

Termékjellemzők:


-  Kiváló Minőség
Az Angel fehér porcelán burkolatai a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg. Porcelán alapanyagból készülnek, amelyek rendkívül tartósak és ellenállóak a kopásnak. Hosszú éveken át szolgálják majd Önt.

-  Tiszta és Elegáns Megjelenés
Ezek a burkolatok tiszta fehér színükkel és egyszerű designjukkal azonnal frissességet és eleganciát kölcsönöznek a térnek. Alkalmasak modern és klasszikus stílusú belső terekhez egyaránt.

-  Méretválaszték
Az Angel fehér porcelán burkolatai több méretben elérhetőek, így könnyen testreszabhatja projektjét. Legyen szó kisebb vagy nagyobb területről, megtalálja a megfelelő méretet.

-  Könnyű Karbantartás
A porcelán burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így nem kell aggódnia a hosszú távú karbantartás miatt. Az Angel burkolatok mindig ragyogóak maradnak.

- Sokoldalúság
Az Angel fehér porcelán burkolatok alkalmasak padlóra és falra egyaránt. Használhatja őket nappaliban, fürdőszobában, konyhában vagy bármely más helyiségben, hogy teret varázsoljon.

Válassza az Angel Burkolatot!


Az Angel fehér porcelán burkolat azoknak készült, akik a tiszta szépséget és a stílust keresik. Hozza ki a legtöbbet otthonából vagy üzletéből ezzel az elegáns és időtlen burkolattal!

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az Angel burkolatának varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot!

21 000 Ft
Részletek

Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)

Adatok
Cikkszám
M1002