Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

Acadia
Acadia
18 000 Ft

Acadia

Acadia
Acadia
Acadia
Acadia

Fedezze fel a luxust és az eleganciát a Nuka Burkolat fehér márványtípusú porcelán burkolataival!

Ezek a burkolatok a klasszikus és időtlen szépséget ötvözik a modern és tartós anyaggal, hogy otthona vagy üzlete számára egyedülálló atmoszférát teremtsenek.

Termékjellemzők:


- Kiváló Minőség
A fehér márványtípusú porcelán burkolataink 1. osztályúak, és a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfelelnek. Könnyen tisztíthatók és rendkívül ellenállók a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosítanak az Ön otthonában.

- Klasszikus Elegancia
A márvány mindig is a luxus és az elegancia szimbóluma volt. A fehér márványtípusú burkolataink olyan elegánsak és időtlenek, hogy bármilyen térben kiemelkedő stílusúvá teszik azt.

- Méretválaszték
Kínálatunkban két különböző méretben elérhetőek a fehér márványtípusú burkolataink: 75x75 cm és 60x120 cm. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára.

- Sokoldalúság
Ezek a burkolatok sokoldalúan alkalmazhatók. Használhatja őket padlóburkolatként vagy falburkolatként is, beltérben vagy kültéren. Az alkalmazási lehetőségek csak a kreativitásán múlnak!

- Tiszta és Friss Megjelenés
A fehér márványtípusú burkolataink friss és tiszta megjelenést kölcsönöznek bármelyik térnek. Optikailag nagyobbnak is láttatják a teret, és világosítják azt.

Tekintse Meg Burkolatainkat Közelebbről!


A fehér márványtípusú porcelán burkolatok ideális választások azok számára, akik a luxust és az időtlen szépséget keresik otthonuk vagy üzletük számára. Hozza ki a legtöbbet otthona vagy vállalkozása területéből ezekkel a kifinomult burkolatokkal!

Keressen minket ma, és látogasson el bemutató termünkbe, hogy személyesen megtekinthesse és érezhesse a minőséget és a stílust, amit a fehér márványtípusú porcelán burkolataink nyújtanak.

18 000 Ft
Részletek

Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság: 
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
75x75cm - 1 doboz= 3db ( 1,69m2)
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)

Adatok
Cikkszám
M1000