Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

AVENUE GRAPHITE
AVENUE GRAPHITE

AVENUE GRAPHITE

AVENUE GRAPHITE
AVENUE GRAPHITE

         Természetesség és elegancia

A Nuka Burkolat büszkén mutatja be az "Avenue Graphite" porcelán burkolatot, amely egy kivételes választás minden olyan otthoni vagy kereskedelmi terület számára, ahol a kő hatását és stílusát keresed anélkül, hogy a valódi kő anyagának költségeivel és gondozásával kellene foglalkozni. Ez a burkolat a modern dizájnt és a kő hűvös, természetes megjelenését hozza el az otthonodba vagy üzletedbe.

Termék jellemzők:
-Kőhatás:

Az "Avenue Graphite" burkolat kiválóan utánozza a kő megjelenését és textúráját. A burkolat felülete élethű mintázatokkal, erezetekkel és árnyalatokkal rendelkezik, így az igazi kőburkolat illúzióját kelti.

-Könnyű telepítés:

Mivel kerámia alapú burkolat, könnyen telepíthető. Az egyes csempék vagy járólapok precízen illeszthetők egymáshoz, ami egyszerű telepítést és egyenletes végeredményt eredményez.

-Tartósság:

Az "Avenue Graphite" burkolat rendkívül ellenálló, és hosszú éveken át megtartja megjelenését. Nem kell aggódnod a kopás vagy sérülések miatt, ami ideális választássá teszi magas forgalmú területek számára is.

-Sokoldalúság:

A kőhatású burkolat különböző méretű és formájú darabokban elérhető, lehetővé téve az egyedi elrendezéseket és tervezéseket. Használhatod a fürdőszobában, konyhában, nappaliban, teraszon, és még sok más helyen.

-Könnyen karbantartható:

Könnyen tisztítható, és csak minimális karbantartást igényel. Egyszerűen töröld le a felületet egy nedves ronggyal vagy enyhe tisztítószerrel, hogy megőrizd a ragyogását.

Az "Avenue" Kőhatású Burkolatával teret adhatsz a természetes kőzetek szépségének és időtlen eleganciájának, miközben élvezed a modern burkolatok könnyű kezelhetőségét és tartósságát. Legyen szó otthoni vagy üzleti környezetről, ez a burkolat egy elegáns és praktikus megoldás a tér kialakításához. Válaszd az Avenue burkolatot, és teremtsd meg az álmaid helyszínét!

Részletek

Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
29,5x59,5cm - 1 doboz= 7db ( 1,23m2)

59,5x59,5cm - 1 doboz= 3db ( 1,06 m2)

59,5x119,2cm - 1doboz = 2db ( 1,42m2)

120x120cm - 1 doboz= 1db ( 1,44m2)

75x150cm - 1 doboz= 1db ( 1,12m2)

Adatok
Cikkszám
S1007