Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

ATLANTIDA NATURAL DECOR
ATLANTIDA NATURAL DECOR

ATLANTIDA NATURAL DECOR

ATLANTIDA NATURAL DECOR
ATLANTIDA NATURAL DECOR

Szépség és természetesség

A Nuka burkolat büszkén bemutatja Az "ATLANTIDA NATURAL DECOR" kőhatású burkolatát, amely lenyűgöző választás minden olyan tér számára, ahol az időtlen és elegáns stílust keresed. Ez a burkolat a kivételes esztétikai megjelenést és a kőzetek természetességét kombinálja.

Főbb jellemzők:

-Kőhatás és Textúra:

Az "ATLANTIDA NATURAL DECOR" burkolat élethűen utánozza a kőzetek szépségét és textúráját. A burkolat felülete lenyűgöző mintázatokkal, erezetekkel és árnyalatokkal rendelkezik, így valósághű kőburkolat illúzióját kelti.

-Könnyű telepítés:

A kerámia alapú "ATLANTIDA NATURAL DECOR" burkolat könnyen telepíthető. A lapok precízen illeszthetők egymáshoz, mivel méretre csiszoltak, ami gyors és egyszerű burkolást tesz lehetővé.

-Tartósság és Ellenállóság:

Burkolataink rendkívül ellenállnak a kopásnak, sérüléseknek és a fakulásnak. Hosszú távon megőrzik megjelenésüket, és ellenállnak a mindennapi terhelésnek, ami ideálissá teszi akár nagy forgalmú helyiségek számára is.

-Stílus és Sokoldalúság: 

Könnyen alkothatsz egyedi tervezéseket és elrendezéseket, amelyek kifejezik az egyediségedet.

 

Az "ATLANTIDA NATURAL DECOR" Kőhatású Burkolatával olyan tér alakítható ki, amely a kőzetek időtlen eleganciáját hozza el otthonodba vagy üzletedbe. A modern stílust és a kőzetek természetes szépségét kombinálva, mindezt egy praktikus és hosszú élettartamú burkolattal. Válaszd az ATLANTIDA NATURAL burkolatot, és hozd meg az otthonod vagy üzleted számára a természetes kőzetek varázsát!

Részletek

Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: matt

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú

Csomagolás:
59,5x119,2cm - 1 doboz= 2db ( 1,42m2 )

Adatok
Cikkszám
S1003