Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

ARTDECO
ARTDECO
18 700 Ft

ARTDECO

ARTDECO
ARTDECO

Kreatív Mintázatok és Vonzó Elegancia

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az "Artdeco (Hexa)" porcelán burkolatot, amely kreatív mintázatokat és vonzó eleganciát hoz otthonok és üzlet térbe. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az "ARTDECO (Hexa)" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Kreatív Mintázatok

Az "ARTDECO (Hexa)" porcelán burkolat lenyűgöző kreatív mintázataival azonnal magával ragadja. A hexagonális csempék és a megszokottól eltérő geometriai motívumok egyedi megjelenést kölcsönöznek a térnek.

- Vonzó Elegancia

Az "ARTDECO (Hexa)" burkolat vonzó eleganciát sugall. A kifinomult színválaszték és a textúrák harmonikus egyesülése modern és elegáns atmoszférát teremt.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "ARTDECO (Hexa)" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Egyedi Stílus

Az "ARTDECO (Hexa)" porcelán burkolat egy egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Alkalmas olyan helyiségekhez, ahol az egyediség és az elegancia kiemelkedő fontosságú.

- Méretválaszték

Az "ARTDECO (Hexa)" egy méretben elérhető 23x27cm

- Könnyű Karbantartás

Az "ARTDECO (Hexa)" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza az "ARTDECO (Hexa)" Burkolatot

Az "ARTDECO (Hexa)" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik a kreatív mintázatokat és a vonzó eleganciát keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a stílusos burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az "ARTDECO (Hexa)" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot!

18 700 Ft
Részletek

Méret: 23x27cm
Anyaga: Porcelán
Ajánlott: falra-padlóra
Fagyáló: igen


Csomagolás:
1 doboz = 16db (0,75m2)

Adatok
Cikkszám
C1001