Kérdése van? Hívjon minket! +36303233515

ONIX JADE
ONIX JADE
19 000 Ft

ONIX JADE

ONIX JADE
ONIX JADE
ONIX JADE
ONIX JADE
ONIX JADE

Elegancia és Harmónia a Zöld Jade Varázslatával

A Nuka Burkolat büszkén bemutatja az "Onix Jade" porcelán burkolatot, amely eleganciát és harmóniát hoz otthonok és üzlet térbe a zöld jade varázslatával. Fedezze fel, hogyan emelheti a belső terét új szintre az "Onix Jade" burkolattal.

Termékjellemzők:

- Zöld Jade Varázsa

Az "Onix Jade" porcelán burkolat egyedi zöld színével és texturált felületével azonnal magával ragadja. A zöld jade színe természetességet és harmóniát sugall.

- Kiváló Minőség

A burkolatunk a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Porcelán alapanyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. Az "Onix Jade" burkolatok hosszú éveken át megőrzik szépségüket.

- Természetes Hangulat

Az "Onix Jade" porcelán burkolat egy természetes és harmónikus hangulatot teremt bármely belső térben. Ideális választás olyan helyiségekhez, ahol az összhang és a nyugalom kiemelkedő fontosságú.

- Méretválaszték

Az "Onix Jade" porcelán burkolat különböző méretben elérhető, hogy testreszabott megoldást kínáljunk minden projekt számára. Rugalmasságát tekintve alkalmazkodik bármely területhez.

- Könnyű Karbantartás

Az "Onix Jade" burkolatok könnyen tisztán tarthatók, így időt és energiát takaríthat meg a hosszú távú karbantartás során. Az ápolt megjelenés mindig garantált.

Válassza az "Onix Jade" Burkolatot

Az "Onix Jade" porcelán burkolat ideális választás azoknak, akik az eleganciát és a természetességet keresik otthonukban vagy vállalkozásukban. Hozza ki a legtöbbet a téréből ezzel a varázslatos burkolattal!

 

Keressen minket ma, és ismerje meg közelebbről az "Onix Jade" burkolat varázslatát. Kérjen egyedi ajánlatot, még ma!

19 000 Ft
Részletek
Anyaga: porcelán
Fagyálló: igen
Felülete: Polírozott

Egyéb tulajdonság:
Magas kopásállóságú, Padlófűtéshez is használható

Csomagolás:
60x120cm - 1doboz = 2db ( 1,44m2)
120x120cm - 1 doboz= 4db ( 1,44m2)
Adatok
Cikkszám
M1015